Home / Kosmetolog

Kosmetolog

Line er stadig under uddannelse, men hun er i klinikken tirsdag i ulige uger. Book din behandling allerede nu under tidsbestilling. Vi glæder os til at se jer! Finder du ikke en tid der passer ind i dit, så giv os endelig et kald og vi finder en løsning på det.

Luksus Ansigtsbehandling  449. kr. 90 min.

Hudanalyse, Afrensning med en lækker renseolie, Aktiveringsmaske som aktivere huden, Mild ansigtspeeling som fjerner overfladiske døde hudceller, alkoholfri ansigtstonic, Kompres, Dybderens, Lækker ansigtsmaske, Maske og afsluttende cremer. Ret og farv af bryn.

Deluxe Ansigts behandling 499.kr. 90 min.

Hudanalyse, Afrens i lækker renseolie, Aktiverings maske som går hen og aktiverer huden. Peeling ansigtspeeling der fjerner overfladiske døde hudceller, Tonic alkoholfri ansigtstonic, Kompres, Dybderens, Lækker Ansigtsmassage. Ampul: Ampuller er skønhedsprodukter, der virker omgående og kan bruges derhjemme. De er fyldt med effektive stoffer, der opfylder en lang række af hudens behov. De stærkt koncentrerede, aktive væsker afbalanceres individuelt i de luksuriøse glasampuller, hvilket giver en eksklusiv hudplejeoplevelse til enhver hudtype og -tilstand – og virker omgående. Maske, Ampul/ serum, Rens, Afsluttende cremer, Ret og Farv af bryn er inkluderet i Deluxe ansigtsbehandling.

Bagenkop Supreme Ansigtsbehandling 579. kr. 90 min.

Denne Behandling er Mere Dybdegående. Dvs. Vi kan arbejde med

• Anti- age /Dybe linjer.

• Neuro sensitiv.

• Repair.

Hudanalyse, Afrens i lækker renseolie, Aktiverings maske, Peeling ansigtspeeling der fjerner overfladiske døde hudceller, Tonic alkoholfri ansigsitstonic, Kompres, Dybderens, Lækker Ansigtsmassage. Ampul: Ampuller er skønhedsprodukter, der virker omgående og kan bruges derhjemme. De er fyldt med effektive stoffer, der opfylder en lang række af hudens behov. De stærkt koncentrerede, aktive væsker afbalanceres individuelt i de luksuriøse glasampuller, hvilket giver en eksklusiv hudplejeoplevelse til enhver hudtype og -tilstand – og virker omgående. Maske, Ampul/ serum, Rens, Afsluttende cremer, Ret og Farv af bryn er inkluderet i Bagenkop Supreme ansigtsbehandling.

Tilkøb et vippebuk og farv af vipper til din ansigts behandling for 249 kr.

Ud over disse ansigts behandlinger tilbyder Line også en Vippepakke som består af Vippebuk, farv/ret af bryn og farv af vipper. 349. kr. 60 min.

Line kan også bookes til de voksbehandlinger som vi forvejen har i butikken til butikkens priser. Og som tilføjelse kan Line også bookes til en brazil (for kvinder) til 349. kr. 60. min.

Line bruger produkter fra det super lækre tyske Babor. Du har selvfølgelig også mulighed for at købe de produkter med hjem som passer lige til dig.

Da Line stadig er under uddannelse har vi sat god tid af og selvfølgelig vil der være spørgsmål som Line ikke kan svare på, men bare rolig- hun finder et svar til dig.

Top